• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Özilt meglepte az, hogy milyen jók az Arsenal fiataljai!



    Az ágyúsok rekordigazolása nagyon elégedett volt, hogy milyen mély és erős a keret, miután Serge Gnabry és Thomas Eisfeld is nagyszerűen játszott.Özil
    Arsene Wenger nagyon fiatal csapatot állított ki a WBA ellen a Ligakupában, amely 11esekkel nyert szerda este. A német válogatott Özil kiemelte két honfitársát, Serge Gnabryt és a gólszerző Thomas Eisfeldet.
    A Twitteren ez mondta csütörtökön a szurkolóknak:”Ők nagyon tehetségesek. Még van mit fejlődjenek, viszont a helyes úton járnak.”
    A 24 éves játékost arról is kérdeztek, hogy ki lepte meg a legjobban a csapatból. Özil nem egy játékost emelt ki, hanem a csapat minőségét:”Nem akarok egy játékost kiemelni, mivel az egész csapat minősége meglepett.”
    Az 50 milliós igazolás megköszönte a szurkolóknak azt, hogy segítették őt a londoni beilleszkedésben:”A város hihetetlen, és nagyon jó. Nagyon sok mindent lehet itt csinálni.”
    Özil beilleszkedését segítette vezetőedzője is, aki több nyelven beszél, és a játékos is elismerte azt, hogy van olyan, amikor németül beszélnek.
    “Van olyan, hogy németül kommunikálunk. Nagyon jól beszél.”
    4 gólpasszt adott 2 meccsen az egykori Real Madrid játékos,aki próbálja megragadni a pillanatot, viszont elismerte azt, hogy még van hová fejlődni.
    “Nem akarom magamat dicsérni, de jók a statisztikáim. Viszont több gólt akarok szerezni.”

    Forrás.www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: