• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-35.forduló-Beharangozó!  A 35.fordulóban a legfőbb kérdés a bennmaradás kérdése, valamint az, hogy kik indulhatnak a Bajnokok Ligájában a következő szezonban.

  Manchester City-West Ham United
  A West Ham bennmaradása már csak matematikailag nincs meg, mivel 42 ponttal elég biztosan állnak.
  A City viszont be akarja biztosítani minél hamarabb a 2.helyét, ha már a bajnoki cím nem lehet meg.
  A West Ham kicsit felszabadultabban játszhat úgy, hogy nem várok éppen kevés gólos mérkőzést.
  A Citynél a következő szezonra várhatóan érkezik valamilyen erősítés, viszont konkrét igazolásról még nem lehet hallani. Mancini távozásáról is szóltak már hírek, viszont ebben várhatóan kulcskérdés lesz az, hogy teljesít a csapat az FA Kupában.

  Everton-Fulham
  Ez az a meccs, amiről nem nagyon tudok mit mondani. Az Everton erősebb, viszont már nem sok célja van a csapatnak, mivel az európai kupahelytől eléggé messze van, így a motiváció picit elfogyott náluk.
  A Fulhamnek már csak nagyon kicsi kellene ahhoz, hogy bennmaradjon, köszönhetően annak, hogy az utolsó 4 meccsükből 3 alkalommal kikaptak, másképp már ők is nyugodtabban játszhatnának.
  Nem sok gólos mérkőzést várok ide, és ha valaki nagy meccset akar, akkor ne ezt nézze szombat délután.

  Southampton-West Bromwich Albion
  A szentek ha nyernek, akkor már elég biztossá válik a bennmaradásuk, ha most nyerni tudnak.
  Erre minden esélyük megvan, mivel a WBA már elég céltalanul játszik, és most idegenben sem játszik, tehát nem túl sok pénzt tennék arra, hogy a WBA több, mint 1 pontot szedjen össze.

  Stoke City-Norwich City
  A Stoke és a Norwich is a bennmaradásért harcol, és jelenleg 1 pont van közöttük. Klasszikus 6 pontos meccs, amin mindkét csapatnak nagy szüksége van a 3 pontra.
  Olyan nagy formában egyik csapat sincsen, mindketten egyformán gyengén teljesítettek az utóbbi időben.
  A Norwich a legtöbb döntetlent játszó csapat, a Stoke pedig az egyik olyan csapat, amely a legkevesebb gólos meccseket játssza.
  Egy X nagyon nem lenne jó egyiküknek sem, mivel az a menekülést nem adná meg.
  Kevés gólos meccset várok ide, amin várhatóan az nyer, aki elsőként tud gólt szerezni.

  Wigan Athletic-Tottenham Hotspur
  Mindkét csapatnak konkrét célja van ezen a meccsen, mivel mindkettejüknek a 3 pont kell.
  A Wigan az FA Kupa elődöntője mellett a bajnokságban nem mutat túl sokat, utolsó 2 meccsét el is vesztette, bár sem a City, se a West Ham nem túl laza ellenfél.
  A Tottenham sorsa viszont a saját kezében van, mivel ha a sarkantyúsok hozzák a meccseiket, akkor nincs hogy megfogják őket, mivel 2 pont a hátrányuk az Arsenal előtt, viszont csak 33 meccset játszottak.
  A Spurs a jobb csapat, és szerintem ezt most bizonyítania is kell, mivel a csapat már a tavaly is eléggé a szezon végén bukta el a Bajnokok Ligája szereplést a Chelsea győzelme miatt. A BL meglepetéscsapata volt nemrég még a Tottenham, és jövőre újra ott akarnak lenni.
  Szimpatikus csapat a Wigan, viszont a sorsolása nem túl könnyű a következő fordulókra, így a bennmaradásért nagyon meg kell majd küzdenie a csapatnak.

  Newcastle United-Liverpool
  A szarkáknak nagyon kell most a 3 pont, hogy biztosítsák a bennmaradásukat. A szarkák idei szezonjának fénypontja az Európa Liga volt, viszont az onnan való kiesés óta a csapat már csak a kiesés elkerüléséért küzd.
  A Poolnál Suarez 10 meccses eltiltást kapott, ami most elég érzékenyen érinti a csapatot . A Chelsea ellen is nagyon a végén jött össze a döntetlen, de szerintem most sem fog győzelmet szerezni a vendég csapat.
  A hazaiaknak mindenképp pont kell, és nem hiszem azt, hogy a mostani meccs után vesztesen hagynák el a pályát.

  Reading-QPR
  Mindkét csapat ár szinte kiesett, és csak matematikai esélyük van a bennmaradásra. A Reading csapatának volt egy fantasztikus januárja, aztán viszont nagyon mély hullámvölgybe kerültek, aminek a vége már a Championshipben van.
  A QPR elég sokat költött a télen, viszont nem feltétlenül volt megfontolt a vásárlás. Bár a csapat meglehetősen erős volt, mégsem tudott Redknapp sok mindent kezdeni a csapattal.
  Felszabadult meccset várok a két csapat között, aminek csak egy tétje van: az, hogy melyik csapat végez majd a 19.helyen a szezon végén.

  Chelsea-Swansea City
  A Chelsea nagyon hajt arra, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában szerepeljen, ehhez pedig le kell győznie a kissé motiválatlannak tűnő Swansea csapatát.
  A hattyúk a Ligakupa győzelem óta nem sok meccset nyertek, és talán a bennmaradás valamint a biztos Európa Liga hely miatt a csapat lendülete is elfogyott.
  Most sem várom azt, hogy a Swansea feléledne. Sima hazai győzelmet várok.

  Arsenal-Manchester United
  A hétvége rangadóján az Arsenal fogadja az Emiratesben a bajnok Manchester United gárdáját.
  A MU felszabadultan játszhat most, hogy már megnyerte a bajnoki címet.
  Az Arsenalnak leginkább a védelem miatt fájhat a feje, mivel a MU támadógépezete nagyon kemény, és kihasznál mindenféle hibát. Az Arsenalnak is inkább a támadások mennek jobban, és azt várom, hogy Arsene Wenger csapata is a támadásokra helyezze a hangsúlyt.
  Nem lennék meglepve azon sem, ha 4 gól esne a mérkőzésen, de mindenképpen sok gólra várok.

  Aston Villa-Sunderland
  Szép kis kiesési rangadó, amelyen a győztes csapat nagy lépést tehet a bennmaradás felé.
  Di Canio vezetésével a vendégek nagyon jól játszanak, és Birminghambe is mindenképpen pontért/pontokért jönnek, amire minden esélyük megvan. A csapatnak nagyon jó a morálja a két egymást követő győzelem után, és most egy közepes passzban levő Villahoz látogatnak, akik az elmúlt fordulóban a bajnokavatás szenvedője volt.
  Mindkét csapat oda fogja tenni magát ezen a meccsen, mivel a 3 pont nagyon fontos lenne nekik.
  A Villa bennmaradása leginkább a Wigantől fog függeni, de a hazaiak sorsolása egy fokkal könnyebb. Ha minden így marad, akkor az utolsó fordulóbeli Wigan-Aston Villa meccs lesz a döntő.
  Érdekes meccs lesz ez, ahol szerintem a gólokkal sem fognak fukarkodni a csapatok.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. András:  2013 április, 28 18:57

   A Liverpool meccs tippje nem jött be, de ilyen győzelemre én se gondoltam Liverpool szurkolóként!

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: