• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rodgers több karakert akar!  A Liverpool vezetőedzője, Brendan Rodgers úgy érzi, hogy több karaktert kell hozzon a csapathoz, hogy így fejlődjenek tovább.

  A Liverpool transzfer ügyletei Rodgers érkezése óta átalakultak, és sokkal nagyobb figyelmet kaptak a fiatal játékosok, de ettől még nem lettek konzisztensek a csapat eredményei.
  Azzal, hogy Jamie Carragher visszavonul a szezon végén, Rodgers olyan játékosokat akar, akik karaktert adhatnak a csapatnak.
  “A legnagyobb dolog amit nyáron akarunk az az, hogy karaktert adjunk a csapatnak, valamint támogatást a többieknek, hogy átláthatóbb legyen a játék,”mondta Rodgers. “Ez a legnagyobb dolog számomra.
  “Nézzék meg Jamiet, aki a legjobb védőnk, 35 évesen, de vele egy karaktert vesztünk el. Helyettesítenünk kell,de a csapatnak még vannak olyan részei, amelyet meg kell, hogy erősítsünk.
  “Megalapozott játékosaink vannak, és ez fontos. Sikeréhesek kell legyenek, ezért kell beszéljünk majd a szezon végén, amikor is megnézzük azt, hogy hol kell mindenképpen fejlődjünk.
  “Idősebb és fiatalabb játékosaink vannak, és meg kell találjuk az ideális kombinációt.
  “Meg akarom adni a reményt a fiataloknak, mivel nekik is szükségük van tapasztalatra.
  “Nem kell rakéta tudós legyél ahhoz, hogy rágyere arra, hogy a legnagyobb változásokhoz több időre van szükségünk. Ahhoz is sok idő kell, hogy változtass a mentalitáson.

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: