• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Keane újabb United-aranyat vár



    A Manchester United könnyedén meg fogja nyerni a Premier League 2011/12-es kiírását, legalábbis a csapat legendája, Roy Keane szerint.

    A korábbi világklasszis középpályás szerint Angliában jelenleg nincs komoly ellenfele a Unitednek, egyedül a dúsgazdag Manchester City nehezítheti meg a Vörös Ördögök dolgát a közeljövőben.

    “Nemrég maga Sir Alex Ferguson is azt nyilatkozta, hogy egyre keményebb lesz a bajnokság, de én másképp gondolom” – kezdte Keane.

    “Ha a United igazán odafigyel, márpedig úgy lesz, akkor könnyedén megnyerik a bajnokságot. Az előző idényben nem volt túl erős a keret, és sokat is bizonytalankodott a csapat, mégsem volt senki, aki ezt ki tudta volna használni.”

    “Hiába van a Chelsea-nek új edzője, minden a játékosokon fog múlni, nekik pedig van pár önző játékosuk, akik nem örülnek, ha a társuk gólt lő. Az Arsenal tulajdonképpen semmit nem erősödött, a Liverpool pedig egyelőre meg sem közelíti azt a szintet, hogy beleszóljon a bajnoki arany sorsába.”

    “Ami a Cityt illeti, nos, ők már nem úgy gondolnak a Unitedre, mint egy megállíthatatlan gépezetre. Az FA Kupa elődöntőjében, a Wembleyben megverték Fergusonékat, ami mérföldkő volt a számukra. Az utóbbi időben egyre közelebb és közelebb lopakodnak a Unitedhez, ők az egyetlenek, akik fenyegetést jelenthetnek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: