• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp örülne Keane visszatérésének



    Harry Redknapp örülne, ha az ír válogatott csatár, Robbie Keane visszatérne a Liverpooltól aTottenham Hotspurhöz.

    Robbie KeaneA mester az elmúlt napokban különösen aktív volt az átigazolási piacon, a Chelsea-től ingyen leigazolta Carlo Cudicinit, aki akár már ma, a Stoke City ellen bemutatkozhat Heurelho Gomes combsérülése miatt.

    Ma pedig Pascal Chimbondát vitte vissza a londoni klubhoz a Sunderlantől, ő nem léphet majd pályára a Fazekasok ellen, mivel a határidő lejárta után írta alá szerződését a Spursszel.

    A korábbi Portsmouth-mester boldog lenne, ha egy másik korábbi Tottenham-játékos, Keane is visszatérne a White Hart Lane-re. Az ír válogatott támadó nyáron igazolt a Liverpoolhoz, de egyelőre nem igazolta, hogy megérte a vételárát. Az Everton elleni FA Kupa-meccsen a keretbe sem került be.

    “Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretném, hogy Robbie Keane az én játékosom legyen. Ő azonban sajnos a Liverpoolé. Szerintem ő egy fantasztikus futballista.” – mondta Redknapp.

    Sok találgatás látott napvilágot, miután Keane nem játszott a Stolverkosok ellen, de Rafa Benitez korábban azt mondta, januárban egyetlen játékosától sem válik meg.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: