• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard: “Terry a siker kulcsa”



    Frank Lampard szerint a Chelsea John Terrynek köszönheti, hogy jó esélye van a bajnoki cím és az FA Kupa megnyerésére, azaz a duplázásra.

    Az angol válogatott középpályás elismerően beszélt a világklasszis védőről, akinek magánéleti botrányai beárnyékolták a szezon során nyújtott teljesítményét.

    Terryt a Tottenham Hotspur ellen 2-1-re elveszített mérkőzésen kiállították, de vasárnap, a Liverpool ellen már pályára léphet. Ha a Chelsea megnyeri az Anfield Roadon rendezendő találkozót, szinte biztosra vehető, hogy 2006 után ismét az övék lesz az angol bajnoki cím.

    A londoniaknak az FA Kupa megnyerésére is jó esélyük van, hiszen a döntőben a biztos kieső, pénzügyi válságban lévő Portsmouth lesz az ellenfelük.

    “Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megdicsérjem Johnt a teljesítménye miatt. A Stoke elleni bajnoki volt az első ebben az idényben, amit ki kellett hagynia” – mondta Lampard.

    “Végig megbízhatóan és jól teljesített, ennek is köszönhető, hogy az élen állunk. Magasan fölülmúlja a legtöbb védőt, akikkel összehasonlítják, ezért kerül be mindig a FIFPro és a Bajnokok Ligája álomcsapatába.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: