• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tévez szombaton talán már játszhat



    Ügynöke szerint Carlos Tévez hamarosan visszatér Angliába és szombaton, a Chelsea ellen talán már pályára is léphet a Manchester Cityben.

    A jó formában lévő támadó körülbelül egy hete utazott haza Argentínába, mert felesége, Vanesa a vártnál jóval korábban szült. Az asszonyt azóta kiengedték a kórházból, de a babájuk még mindig az intenzív osztályon van.

    A City mestere, Roberto Mancini a vasárnapi, Liverpool elleni 0-0-s meccs után elmondta, hogy még nem tudja, mikor tér vissza a 26 éves játékos, de reméli, hogy minél előbb számíthat rá.

    Tévez ügynöke, Kia Joorabchian szerint a dél-amerikai csatár a hétközi, Stoke City elleni FA Kupa-meccsen még nem lesz ott a csapattal, de szombaton, a Chelsea ellen már valószínűleg pályára lép.

    “Naponta értesítjük a klubot a fejleményekről. Azt hiszem, nem lehet panaszuk Carlosra, hiszen ő mindent megtesz a csapatért már az első naptól fogva” – mondta Joorabchian.

    “Amikor a gyerekedet az intenzív osztályon kell kezelni, az egy nagyon komoly dolog.”

    “Reméli, hogy a Chelsea elleni meccsre már visszatérhet. Szeretné, ha javulna a lánya állapota és szeretne újra játszani, mert ez az élete.”

    “Meg kell birkózni az ilyen dolgokkal. Nagyon nehéz időszakon megy most át, de korábban is élt már át nehéz helyzeteket. A lánya egyre jobb állapotba kerül és mindannyian reméljük, hogy ez így is marad.”

    “Már a Liverpool ellen is  szeretett volna pályára lépni, de akkor még nem szolgálhattak neki jó hírekkel az orvosok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: