• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Milner fokozatos fejlődést vár a csapattól Pellegrini vezetése alatt!



    A középpályás szerint a csapat fejlődni fog még a chilei vezetése alatt, és kiemelte azt, hogy milyen intenzívek a tréningek, valamint azt, hogy milyen jó a csapat támadószekciója. Pellegrini
    A City 5. a tabellán miután 4 meccset nyert meg az első 7ből, és legyőzte többek között a Manchester Unitedot 4-1re és a Newcastlet 4-0ra.
    Pellegrini csapata viszont kiábrándító is volt, mivel kikaptak a Cardiff Citytől és az Aston Villatól, így 3 pontra vannak az Arsenaltól, aki az 1., és a City célja, hogy sokkal megbízhatóbb legyen.
    Az egykori Leeds és Aston Villa játékos ezt mondta:”A Newcastle és a MU ellen nagyon jól játszottunk, és minden meccsen jól próbálunk majd játszani.
    “Még több dolgon kell változtassunk. Az edzésen nagyobb a tempó Manuellel, és több kicsi kétoldalas meccset játszunk, így másabb minden.
    “Minden vezetőedzőnek megvan a saját munkastílusa, de én kedvelem ezt. Nagyon intenzív, de remélem, hogy ennek az eredménye a pályán is meg fog mutatkozni.
    “Azt lehet csak garantálni, hogy több helyzetet dolgozunk ki, és, hogy jobban megértjük egymás játékát, és így csapatként fejlődünk.
    “Nagyon sok tehetséges támadónk van, és nem hiszem, hogy távol leszünk a céljainktól, ahogy a szezon halad előre.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: