• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Minden készen áll Ronaldo átigazolásához



    Cristiano Ronaldo aláírta hat évre szóló szerződését a Santiago Bernabeuban, míg a Manchester United és a Real Madrid mindenben apró részletben megegyezett.

    Cristiano RonaldoA manchesteriek a hónap elején bejelenteték, hogy elfogadták a spanyolok 80 millió fontos ajánlatát, így részükről nincs akadálya a transzfernek. A két klub a napokban írta alá a végső megállapodást.

    “A Real Madrid és a Manchester United mindenben megegyezett egymással, így július 1-jétől Cristiano Ronaldo játékjoga a miénk lesz” – olvasható a Real honlapján.

    “A játékost hat évig köti majd szerződés a Real Madridtól és a vezetőség július 6-án mutatja majd be, egy hivatalos sajttájékoztató keretén belül.”

    A Vörös Ördögök is közzétettek egy hírt a weblapjukon az üggyel kapcsolatban: “Cristiano Ronaldo eladása most már biztosnak tekinthető. A Manchester United és a Real Madrid péntek este állapodott meg a végső részletekben.”

    “A portugál szélsőért 80 millió fontot ajánlottak a spanyolok, melyet a klubunk elfogadott. Ronaldo idő közben elutazott nyaralni, de már visszatért, így semmi akadálya, hogy július 1-jén lezárulhasson a transzfer.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: