• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mancini: “A MU-nak hiányzik Ronaldo és Tévez”



    A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini úgy véli, a Manchester United jobban teljesítene, ha Cristiano Ronaldo és Carlos Tévez is velük maradt volna.

    A manchesteri kékek városi riválisaikkal csapnak majd össze a Ligakupa elődöntőjében, így nem meglepő, hogy Tévez ismét középpontba került.

    Az argentin támadó a tavalyi szezon végén hagyta el a Vörös Ördögöket és a Cityhez igazolt, amivel kivívta Manchester vörös felének haragját.

    A 25 éves játékos kirobbanó formának örvend az utóbbi időben, míg a United botladozik, nemrég sima 3-0-s vereséget szenvedtek a Fulham ellen, vasárnap pedig a harmadosztályú Leeds Unitedtől kaptak ki az FA Kupában.

    A másik nagy nyári távozó, Cristiano Ronaldo szintén nagyon jól szerepel a Real Madridban. Mancini szerint a vörös mezeseknek nagy szüksége lenne a két sztárra.

    “Carlos Tévez és Cristiano Ronaldo két klasszis játékos. Természetes, hogy egy csapat megérzi, ha két ekkora sztárt elveszít” – mondta az olasz mester.

    “Carlos szerintem benne van a legjobb tízben, ha az Európai labdarúgást nézzük. Az ilyen játékosok pedig rengeteg pénzbe kerülnek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: