• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neill: “Túl nagyok az elvárások”



    Martin O’Neill szerint az Aston Villa szinte az egész szezon során erején felül teljesít, mégis sok a csalódott szurkoló.

    Martin O'NeillA Villának nagyon jó esélye volt arra, hogy kiharcolja a Bajnokok Ligája-indulást, de a kilenc meccses nyeretlenségi sorozatuknak köszönhetően az Arsenal megelőzte őket és tíz pontos előnyt szerzett.

    A birminghamieknek mégsem kell lemondaniuk az európai kupaszereplésről, hiszen karnyújtásnyira vannak attól, hogy automatikusan az Európa-liga főtáblájára kerüljenek.

    “Azt hiszem nagyszerű teljesítmény, hogy már szinte biztos helyünk az európai porondon. Egy ideig a legjobb négy között voltunk, amitől túlságosan megnőttek a szurkolói elvárások” – mondta O’Neill.

    “Elég csak megnézni kik vannak jelenleg a BL-indulást érő helyeken. Ezek a csapatok evről évre ott vannak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, sőt elődöntőjében és egytől egyig világklasszis játékosaik vannak.”

    “Persze nem a nagy egyéniségekre gondolok, hiszen nálunk is vannak olyan futballisták, akik bármelyik élcsapatba beférnének, de a nagyok hatalmas kerettel rendelkeznek.”

    “Szerintem nem túlzok azzal, ha azt mondom, a játékosaim nagyszerűen teljesítetek idén. Ha egy Villa-drukkert megkérdeztünk volna a szezon előtt, hogy mit szólna egy ötödik helyhez, örömmel elfogadta volna.”

    “Most azonban kissé csalódottak, mivel az első négyben is ott voltunk egy ideig.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: