• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carra: “Itt az ideje bajnokságot nyerni”



    A Liverpool védője, Jamie Carragher szerint itt az ideje véget vetni a szurkolók szenvedésének és végre újra bajnokságot nyerni.

    Jamie CarragherA Vörösök egy 1-1-es döntetlennel tértek vissza az Arsenaltól a Merseyside-ra. Az Ágyúsok korábban a Manchester Unitedet és a Chelsea-t is legyőzték, de jelenleg csak az ötödik helyen állnak.

    A Liverpool egy ponttal a Chelsea előtt vezeti a tabellát, de Carragher tudja, hogy még rengeteg lejátszandó perc áll köztük és a bajnoki cím között.

    A liverpooli szurkolók nagyon hosszú ideje várnak már egy bajnoki serlegre, utoljára 1990-ben ülhetett fel Anglia trónjára a vörösmezes csapat, amikor néhány fiatal szurkolójuk még meg sem született.

    A 30 éves védő jól tudja, mit jelentene a városnak, ha első számú csapata megnyerné a Premier Ligát.

    “Sok szurkolónk még sosem látott minket bajnokságot nyerni, főleg a fiatalokra gondolok. Ők csak az apjuk és a nagyszüleik elmondásaiból tudhatják, hogy milyen érzés az.” – mondta Carra.

    “Ezért volt az a néhány évvel ezelőtti Bajnokok Ligája-győzelem olyan nagyszerű a fiataloknak, megtudták, hogy milyen, ha a kedvenc csapatuk nyer valamit.”

    “A legutolsó bajnoki sikerünk azonban nagyon régen volt, olyan régen, hogy akkor még Everton-szurkoló voltam.”

    “Reméljük, ezen változtatni tudunk ebben a szezonban.”

    Forrás:TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: