• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Koren szerint öt győzelem kell



    Robert Koren szerint a West Bromwich Albionnak ötöt kell megnyerni hátralévő nyolc meccséből, hogy bent maradjon a Premier Ligában.

    Robert Koren (középen)A szlovén válogatott játékos szerint csapatának még mindig van rá esélye, hogy a következő szezont is az élvonalban kezdje. A WBA az utolsó helyen áll, hét ponttal lemaradva a 17. helyezett Blackburn Rovers mögött.

    A birminghamiek január közepe óta képtelenek voltak nyerni, de a West Ham és a Bolton elleni döntetlenek során helyenként biztató teljesítményt nyújtottak.

    “Néhányszor már megmutattuk a szezonban, hogy képesek vagyunk felnőni a feladathoz, ami elé a Premier Liga állít minket. A következő néhány meccsen is bizonyítanunk kell mindezt.” – mondta Koren.

    “Természetesen nagy rajtunk a nyomás, de ezt el kell tudni viselnünk, nem mentegetőzhetünk majd ezzel.”

    “Nyolc bajnokink van még hátra, amiből a lehető legtöbbet meg kell próbálnunk megnyerni. Szerintem négy vagy öt győzelem elég lehet a bent maradáshoz.”

    “Az utóbbi két meccsünkön megmutattuk, hogy jól tudunk védekezni, már csak a támadójátékon kell javítani. A szünet után a Stoke ellen játszunk, ha őket legyőzzük, szerintem minden újra nyílt lesz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: