• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tiote győzni akar a QPR ellen!



    A Newcastle középpályása, Cheick Tiota szerint kötelező nyerniük a QPR ellen.
    A Tyne parti csapat 1 pontot szerzett szombaton a West Ham ellen, de továbbra is rossz helyen áll, mindössze 3 pont előnnyel a 18. Wigan előtt, amely csapat viszont 1 meccsel kevesebbet játszott.
    Alan Pardew csapata meg kell küzdjön az öltöző béli nyugtalansággal is, miután 6-0-ra kaptak ki a Liverpooltól, de az elefántcsontparti szerint az Upton Park-i teljesítmény összetartóbbá tette a csapatot.
    “Nyernünk kell. A West Ham elleni meccs előtt tudtuk, hogy nyerni kell, de legalább nem kikapni. 1 pont megvan, ami fontos.
    “Mindenki együtt van, és csapatként játszottunk. Sokkal keményebbek voltunk, ami fontos. Vasárnap is ezt kell tegyük, és reméljük, hogy meglesz a 3 pont.”
    Fabricio Coloccini visszatért a kezdőbe a West Ham ellen, február 24.e óta, és Tiote szerint az argentin jelenléte szükséges volt ahhoz, hogy a Newcastle megússza kapott gól nélkül, először utóbbi 5 meccséből.
    “Úgy gondolom, hogy segített minket, mivel ő egy jó és tapasztalt játékos.
    “Jól játszottunk, és boldog vagyok, hogy visszatért, mivel szükségünk lesz rá a következő 2 meccsen. Szerintem többet érdemeltünk, mint 1 pont. Ha megnézik a meccset, láthatják, hogy jobban akartuk a sikert.
    “Sok lehetőséget kihagytunk, és nem találtunk be, de optimisták kell maradjunk, és csak a következő meccsre kell gondolni.”

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: