• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Brown beszélt a Newcastle elleni meccsről



    A Hull City mestere, Phil Brown elmondta, nem kiesési rangadóként fogja fel a következő, Newcastle United ellen bajnoki meccset.

    Phil BrownA két csapatot mindössze négy pont választja el egymástól, így mindkettőnek nagy lökést adhatna a bent maradásért vívott harcban egy esetleges győzelem.

    Brown szerint azonban ez is csak egy olyan bajnoki lesz, mint az eddigiek.

    “Ez is csak egy újabb alkalom, hogy három ponttal gazdagodjunk. Ugyanolyan 90 perces összecsapás lesz, mint a többi. A Fulham elleni győzelem után magabiztosan megyünk majd ki a pályára.” – mondta a mester.

    A Tigrisek menedzsere azt is elmondta, hogy még az olyan jó helyen álló csapatok is könnyen bajba kerülhetnek, mint a Fulham vagy a Wigan.

    “A 34-35 ponttal álló csapatok sem lehetnek nyugodtak, amikor még 10-11 meccs van hátra. Bármikor fordulhat velük a világ. Ha hétvégén nyerünk, ugyanannyi pontunk lesz, mint a Manchester Citynek, a jelenlegi nyolcadik helyezettnek.”

    “Sok csapatot fenyegeti még a kiesés réme. A bajnokság ezen szakaszában nem lehet kijelenteni, hogy valaki biztosan bent marad, ha kevesebb mint 40 pontja van.”

    “Az igazság az, hogy az első hét csapaton kívül mindenki veszélyben van. A Premier Ligában nincsenek biztos három pontos meccsek, minden pontot ki kell érdemelni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: