• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • N’Zogbia az Arsenalba vágyik



    Charles N’Zogbia elmondta, mindent el fog követni, hogy ebben a hónapban elhagyhassa a Newcastle Unitedet és az Arsenalhoz igazolhasson.

    Charles N'ZogbiaA francia sztár nem érzi jól magát a St. James’ Parkban és ennek az utóbbi időben többször hangot is adott. Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy ebben az átigazolási időszakban távozni fog.

    N’Zogbia, akit az Arsenal, az Aston Villa és a Paris Saint-Germain is szívesen látna, elmondta, hogy szeretne végre trófeákat nyerni, erre pedig a Unitednél semmi esélye.

    “Hozzászoktam az angol focihoz, így az elsődleges célom, hogy itt maradjak.” – mondta a középpályás a Le 10 Sportnak.

    “Ami Franciaországot illeti, egy onnan érkező ajánlaton is elgondolkodnék, de egyelőre egy francia klub sem lépett kapcsolatba velem.”

    “Én is folyamatosan kérdéseket teszek fel magamnak a jövőmmel kapcsolatban. A Newcastle-lel három éve a tabella alján küszködünk. Én trófeákat akarok nyerni, komoly célokat tűztem ki magam elé, például, hogy bekerüljek a francia válogatottba.”

    “Az Arsenal számomra a legcsábítóbb csapat a Premier Ligában, a Lyon egy nagyszerű klub, a PSG pedig remek időszakot él meg.”

    “Egyelőre azonban még a Newcastle játékosa vagyok és amíg így van, addig mindenben segíteni fogom azt a csapatot, amelynél profivá váltam.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: