• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Advocaat: “Arshavin túl jó a Spursnek”



    A Zenit Szentpétervár menedzsere, Dick Advocaat szerint Andrei Arshavin túl jó játékos ahhoz, hogy a Tottenham Hotspurhöz vagy a Rangershez igazoljon.

    Andrei ArshavinAz orosz válogatott játékost az Eb után rengeteg csapattal szóbahozták, de nyáron senkinek nem sikerült leigazolnia.

    A Tottenham Hotspur, a Barcelona, a Real Madrid és a Rangers is bejelentette, hogy szívesen látná soraiban Arshavint.

    Advocaat nemrég elmondta, hogy szerinte a Zenit hajlandó lesz elengedni a 27 éves játékost, de szerinte nem járna jól, ha a Spurst vagy a Rangerst választaná.

    “Menedzserként szeretném, ha Arshavin maradna, de emberként elismerem, hogy többet érdemel.” – mondta a holland mester.

    “Andrei azonban túl jó a Spursbe vagy a Rangersbe. Jobban járna, ha a Szentpétervárott maradna, mintha Londonba vagy Glasgow-ba menne. A Totenham egy elismert csapat, de nem hiszem, hogy Arshavin szeretne oda igazolni.”

    “Nem szeretném bántani Roman Pavlyuchenkót, de szerintem Arshavin sokkal jobb játékos. Neki egy óriásklubnál a helye. Mostanában már nem ad bele mindent a Zenitért.”

    “Szerintem a Zenitnek mindenképpen el kell őt engednie. Ha egy elitcsapatnál lesz, már nem lesz gond a motivációjával. Valószínűleg sokkal jobban játszana, mint a Zenitben valaha játszott.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: