• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Arshavin még messze a Spurstől



    Andrei Arshavin ügynöke elárulta, hogy ügyfele szívesen igazolna a Tottenham Hotspurhöz, de a londoniak és a Zenit Szentpétervár között nagy a “szakadék”.

    A Spurs mestere, Juande Ramos szeretné leigazolni az orosz sztárt, hogy megerősítse csapatát Robbie Keane távozása után, de a játékos ügynöke szerint a két klub egyáltalán nem áll közel ahhoz, hogy megegyezzen a vételárban.

    Az ügynöke, Dennis Lachter megerősítete, hogy a Tottenham és a Zenit tárgyalnak és Arshavin is szívesen folytatná karrierjét Észak-Londonban, de szerinte a közeljövőben biztos nem lesz eredmény.

    “Valóban folynak tárgyalások a csapatok között, de egyelőre semmi sem rendeződött, mivel a Zenit sokat kér a játékosért.” – mondta Lachter.

    “Nagy a szakadék a két fél között, hiszen a Zenit sokat kér.”

    “Juande Ramos nagyon szeretné leigazolni Andreit, ő az első számú célpontja és Daniel Levy is mindent megtesz az üzlet sikerességéért, de nehéz a Zenittel egyezkedni.”

    “Ramos figyelemmel kísérte Andreit, amikor még a Sevilla mestere volt és tavaly a remek UEFA-kupa-szerepléskor is.”

    “Az ügyfelem már eldöntötte, hogy szeretné elhagyni a Zenitet és szeretne a Tottenhamhez igazolni. Tetszik neki, ahogy a Spurs játszik és nagy tisztelője Ramosnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: