• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scholes a döntőbe lőtte a Unitedet!



    Paul Scholes bombagóljával a Manchester United 1-0 arányban legyőzte a Barcelonát, így bejutott a BL-döntőbe. Sir Alex Ferguson már eldöntötte, hogy a vöröshajú középpályás biztosan kezdő lesz a finálén.

    Scholes eltiltása miatt kihagyta a Bajnokok Ligája 1999-es döntőjét, most, kilenc évvel később esélye nyílt arra, hogy ezt pótolja.

    A veterán játékos 20-25 méterről vállalkozot lövésre. Jól tette. Az ő gólja volt az egyetlen a United és a Barca elődöntőjén, így már biztosan angol házidöntő lesz.

    “Ő az egyik olyan nagyszerű játékosunk, aki saját nevelés.” – mondta Ferguson Scholesról, aki szerinte biztosan kezdő lesz Moszkvában.

    A 32 éves középpályásnak ebben a szezonban akadt egy vetélytársa a csapatba kerülést illetően Anderson személyében. Ez mindössze a második találata volt ebben a szezonban.

    “Nagyszerű lesz Paul számára, hogy a döntőben játszhat. Fantasztikus gólt lőtt. Nem hiszem, hogy 10-15 gólt kellene várna tőle egy szezon alatt, mint régen.”

    “Ha azonban egy tegnapihoz hasonló hiba után ilyen labdát kap, nem fog hibázni. Csodálatos pillanat volt a számára.”

    Annak ellenére, hogy a katalán ellenfél 60%-os labdabirtoklást mondhatott magáénak és a második félidőben dominált, Ferguson dicsérte a Vörös Ördögöket.

    “Remek teljesítményre volt szükségünk és ennek megfelelően játszottunk. Tudtam, hogy hosszú este elé nézünk, de az első félidőben harmat vagy négyet is lőhettünk volna.”

    “A második félidő izgalmasabb volt, mert az ellenfélnek mindössze egy gólt kellett volna szereznie, de továbbjutottunk és nem hiszem, hogy az utolsó 15 percben az ellenfélnek lett volna igazán nagy ziccere.”

    “Érzelemdús volt a vége, de mi mást várhat az ember egy elődöntőn? A legfontosabb, hogy ott leszünk a döntőn, teljesen megérdemelten.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: