• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scholes 600. meccsére készül



    A Manchester United veterán középpályása, Paul Scholes készen áll, hogy szerdán, a Portsmouth ellen lejátssza 600. meccsét is vörös mezben.

    Paul ScholesCsak Bill Foulkes, Sir Bobby Charlton és Ryan Giggs mondhatja el magáról, hogy többször lépett pályára a Vörös Ördögöknél, mint Scholes, aki 1994-ben, 19 évesen, egy Port Vale elleni meccsen mutatkozott be.

    A középpályásnak elévülhetetlen érdemei vannak klubja sikerében, mégsem volt körülötte soha nagy a médiafelhajtás és nem keveredett kényes helyzetekbe a pályán kívül.

    A United menedzsere, Ferguson elárulta, soha senki nem próbálta meg leigazolni a 600. meccsére készülő játékost, mivel tudták, semmi esélyük nem lenne a megszerzésére.

    “Vicces, hogy soha, egyetlen csapat sem kopogtatott az ajtónkon azzal, hogy szeretnék elvinni Paul Scholest. Tudják miért? Mert tudták, hogy őt nem lehetne elcsábítani innen” – mondta Fergie mester.

    “Talán volt olyan, aki személyesen megkereste és könyörgött neki, hogy igazoljon az ő csapatához, mert sajnos ilyen dolgok gyakran előfordulnak.”

    “Mindannyian tudjuk, hogy Paul soha nem hagyta volna el a klubot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: