• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Torres: Kitölthetem a Chelseas szerződésem!



    A spanyolt az Atletico Madrid és a Tottenham is figyeli,többek között, de elmondta, hogy esély van arra, hogy a nyár után is a Stamford Bridgen maradjon.
    TorresNehéz szezonja van a spanyolnak, mivel csak 4 bajnoki gólt szerzett, és Mourinho is kritikával illeti a csatársort, amelyben ott van még Demba Ba, valamint Samuel Eto’o is.
    A spanyolt viszont egykori klubja, az Atletico is figyeli, hogy esetlegesen leigazolja, de emellett még a Tottenham, az Inter valamint a Galatasaray is.
    A spanyol ezt mondta viszont az El Mundo Deportivonak a BL sorsolás előtt:
    “Jelenleg csak a következő meccsre gondolok, és minden meccset egyenként veszek. Egy hónap nagyon hosszú lehet.
    “Ha Isten is úgy akarja, még 6 meccsünk van, úgyhogy én csak erre koncentrálok. De még van 2 év a szerződésemből, és ez a jövő.”
    Amikor Mourinhoval fennálló kapcsolatáról kérdezték-ami elég felkapott téma-Torres ezt mondta: “Ő egy normális fickó, a saját ötleteivel, amiket megvéd, mivel őt emiatt hozták ide. De már nagyon távol áll attól a képtől, amit akkor mutatott, amikor a Real Madridnál volt.
    “A kapcsolatom jó vele.3 évig élt Madridban, az én városomban, és beszéltünk arról az időről, de nem csak a fociról, hanem mindenről.
    “Elmondta, hogy neki a foci a meccs előtti napon tartott sajtótájékoztatóval kezdődik. A meccset lejátssza előre, mint Pep Guardiola, vagy Diego Simeone.
    “Elkezd játszani, és üzeneteket küldeni azoknak, akik mennek a meccsre, a játékosoknak, a riválisoknak. Ez a karakterének része, amit azért tesz, hogy így védje a csapatot.
    “De a nap végén lehet látni a számait, és azt, hogy mit ért el. Nagyon jól tudja azt, hogy mit mondott, hogyan, és mikor.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: