• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rodgers: Suarez elnézést kellene kérjen a csapattársaitól!



    A vörösök edzője szerint a csatárnak lelkifurdalása kellene legyen,miután az Arsenalhoz akart menni, és kitart amellett, hogy addig nem kap majd lehetőséget, míg nem mutatja meg azt, hogy készen áll harcolni a csapatért.Suarez
    Az uruguayi nem játszott a Liverpool Celtic elleni 1-0ás veresége alkalmával, és meg kell majd harcoljon a helyéért, miután kijelentette, hogy el akar igazolni az Anfieldről.
    “Egyszer bocsánatot kell kérjen a csapattól és a társaitól. Azután pedig meg kell mutassa azt, hogy harcolni tud a klubért.
    “Nem azt a Luis Suarezt látjuk, akit én ismerek. Most pár napot eltöltött saját edzéssel, de ha visszatér Uruguayból, akkor meglátjuk mi lesz.
    “Tudatában voltam annak az elmúlt szezon végén, hogy sok klub fog jelentkezni érte. Az igazság az, hogy ezt egy klub meg is tette.”
    Suarez volt az elmúlt szezon legjobb liverpooli góllövője, 23 bajnoki góllal.
    Az egykori Liverpool sztár, Jamie Carragher szombaton beismerte, hogy Suarez túl jó ahhoz, hogy a Liverpoolban vagy az Arsenalban játsszon, így meglepődött azon, hogy ő mindenképp az Emiratesbe akar igazolni.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: