• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Schürrle:Mourinho különleges személyiség!



    A német válogatott Mesut Özillel és Sami Khediraval is beszélt, mielőtt a Chelseahez ment, és Joachim Low is rábólintott a váltásra.
    A kékek a héten jelentették be, hogy megegyeztek a német játékos átigazolásáról, nagyjából 18 millió font körüli összegért. Schurrle a Chelsea első igazolása Mourinho visszajövetele óta, és szerinte a “Special One” kifejezi a tréner személyiségét.
    “Különleges személyiség, és laza,”mondta a Bildnek. “Találkoztuk Michael Ballack búcsúmeccsén, és ezt mondta:”Te az én játékosom vagy!”
    Schurrle beszélt válogatottbeli társaival, Mesut Özillel és Sami Khediraval is, akik játszottak Mourinho vezetése alatt a Real Madridnál. Ez fontos szerepet játszott abban, hogy a Stamford Bridgere igazolt.
    “Mindketten azt mondták, hogy ő a legjobb edző, akivel valaha is dolgoztak,”mondta.
    Schürrlet sokan kritizálták döntése miatt, mivel a VB helyét kockáztatja azzal, hogy egy olyan erős kerethez csatlakozik, mint a Chelsea-é, ahol nehezebb lesz rendszeres játéklehetőséghez jutnia, mint a Bayer Leverkusennél. A 22 éves német viszont kijelentette, hogy Joachim Löw is támogatta döntését.

    “Szerinte a Chelsea stílusa passzol hozzám.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: