• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Sturridge: El kellett hagyjam a Cityt!



    A Liverpool csatára, Daniel Sturridge azt nyilatkozta, hogy el kellett hagyja a Manchester City-t, a karrierje miatt, mivel nagyon éles verseny folyt a helyekért.

    A csatár 3 évig volt a Citynél mielőtt a Chelseahez ment, és elismerte, hogy mindkét klubnál nehéz élete volt a leigazolt minőségi játékosok miatt.
    “Amikor az új tulaj (Mansour sejk) a csapathoz jött, nagyon sok pénzt költött, és ez nehezítette meg a dolgomat, “mondta Sturridge a riportereknek.
    “Az emberek szerint kapzsi voltam, mikor a Chelseahez mentem, de a City a leggazdagabb csapat a világon, szóval azért vagyok kapzsi, mert egy kevesebb pénzzel rendelkező klubhoz mentem?
    “Amikor a Chelseahez mentem, nehéz volt, mert már ott volt Drogba valamint Anelka is.
    “Tudtam, hogy nem játszom majd minden héten, de tanulni akartam tőlük. Nyertem pár kupát a Chelseavel, egy ifjúsági kupát a Cityvel, amelyek megmaradnak nekem ezután is.
    “Sok barátot szereztem az akadémián, ezért szeretnék köszönetet mondani, hogy odahoztak, mivel ezáltal jutottam el idáig-a City akadémiáján dolgozók egyszerűen fantasztikusak.”
    Sturridge reméli, hogy be tud illeszkedni az Anfielden, mivel ez nem sikerült neki sem a Chelseanél, sem a Manchester Citynél.
    “Remélem, hogy ez lesz az a klub, ahol beilleszkedik, és sok évet töltök itt, “mondta.
    “Nem félek vagy stresszelek. Már adott szinten kedvelem a csapatot, de ez napról napra növekszik, és remélem, hogy ez a szeretet megmarad életem során.
    ” A Liverpool történelmét csak a Man Unitedéhez lehet hasonlítani, és csak akkor látod milyen nagy ez a klub, mikor idejössz. Egy áldás számomra itt lenni.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: