• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sturridge: El kellett hagyjam a Cityt!  A Liverpool csatára, Daniel Sturridge azt nyilatkozta, hogy el kellett hagyja a Manchester City-t, a karrierje miatt, mivel nagyon éles verseny folyt a helyekért.

  A csatár 3 évig volt a Citynél mielőtt a Chelseahez ment, és elismerte, hogy mindkét klubnál nehéz élete volt a leigazolt minőségi játékosok miatt.
  “Amikor az új tulaj (Mansour sejk) a csapathoz jött, nagyon sok pénzt költött, és ez nehezítette meg a dolgomat, “mondta Sturridge a riportereknek.
  “Az emberek szerint kapzsi voltam, mikor a Chelseahez mentem, de a City a leggazdagabb csapat a világon, szóval azért vagyok kapzsi, mert egy kevesebb pénzzel rendelkező klubhoz mentem?
  “Amikor a Chelseahez mentem, nehéz volt, mert már ott volt Drogba valamint Anelka is.
  “Tudtam, hogy nem játszom majd minden héten, de tanulni akartam tőlük. Nyertem pár kupát a Chelseavel, egy ifjúsági kupát a Cityvel, amelyek megmaradnak nekem ezután is.
  “Sok barátot szereztem az akadémián, ezért szeretnék köszönetet mondani, hogy odahoztak, mivel ezáltal jutottam el idáig-a City akadémiáján dolgozók egyszerűen fantasztikusak.”
  Sturridge reméli, hogy be tud illeszkedni az Anfielden, mivel ez nem sikerült neki sem a Chelseanél, sem a Manchester Citynél.
  “Remélem, hogy ez lesz az a klub, ahol beilleszkedik, és sok évet töltök itt, “mondta.
  “Nem félek vagy stresszelek. Már adott szinten kedvelem a csapatot, de ez napról napra növekszik, és remélem, hogy ez a szeretet megmarad életem során.
  ” A Liverpool történelmét csak a Man Unitedéhez lehet hasonlítani, és csak akkor látod milyen nagy ez a klub, mikor idejössz. Egy áldás számomra itt lenni.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: