• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Sandro aláírt a Spurshöz



    Az Internacional sztárja, Sandro ma átesett az orvosi vizsgálatokon a Tottenham Hotspurnél, így már semmi akadálya, hogy a következő szezont Londonban kezdje meg.

    A 21 éves brazil a Copa Libertadores döntője után csatlakozik majd a fehér mezesekhez. A Spurs mestere, Harry Redknapp fényes jövőt jósol új szerzeményének.

    “Sandro egy kiemelkedően jó fiatal játékos, aki nagyszerű karrier előtt áll” – mondta Redknapp.

    “Egy erős és agresszív középpályásról van szó, és már nagyon várjuk, hogy ő is a keretünk tagja legyen. Már játszott Brazília felnőtt válogatottjában és több korosztályos csapatban is kapitány volt.”

    “A minap Alex Fergusonnal ebédeltem, aki egy elképesztő statisztikát mutatott, mely szerint mindössze 14-15 angol játékos szerepelt tavaly a Bajnokok Ligájában és száznál is több brazil.”

    “Sokan azt hiszik, hogy ez egy európai sorozat az európai játékosoknak, de ezek a számok is remekül mutatják, hogy mennyi tehetséges brazil van a csapatokban. Brazília elképesztő ütemben termeli ki a tehetségeket.”

    “Az elnökünk, Daniel Levy remek munkát végzett, hatalmas szerepe van abban, hogy leigazoltuk Sandrót. Nem sok elnök utazta volna keresztül a fél világot egy játékosért. Daniel kétszer is átrepült Brazíliába, ahol komoly egyeztetéseket folytatott az Internacionallal.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: