• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Moyes reálisnak tartja csapata helyezését



    David Moyes szerint az Everton eddigi teljesítménye alapján sem jobb, sem rosszabb helyezést nem érdemel a mostaninál.

    Sokan úgy érzik, a Stolverkosok túl jók ahhoz, hogy a 15. helyen álljanak, mindössze két pontra a kieső helyektől, de Moyes nem ért egyet velük.

    A kék mezesek szombaton a Sunderland otthonába látogatnak, hétfőn pedig a Burnleyt fogadják, így lesz lehetőségük javítani jelenlegi helyzetükön.

    “Mostanra nagyjából kirajzolódtak az erőviszonyok és képet kaptunk arról, hogy bizonyos csapatok hol lesznek a bajnokság végén. Sejteni lehet, hogy ki fog az élbolyban végezni és ki fog a kiesés ellen küzdeni” – mondta a skót szakember.

    “Nekünk az a legfőbb feladatunk, hogy bebiztosítsuk a bennmaradásunkat, mert jelenleg nagyon közel vagyunk a tűzhöz. A formánk sokat javult, de a pontok még váratnak magukra. Önbizalmat meríthetünk a Spurs és a Chelsea elleni döntetlenekből. A Birmingham ellen jól játszottunk, győzelmet érdemeltünk volna.”

    “Karácsony tájékán a dolgok nagyon gyorsan változhatnak, mert ilyenkor nagyon sűrű a program. Szeretnénk előrébb lépni, de nem mondom, hogy nem érdemlünk ilyen rossz helyezést. Ahhoz már túl régóta tart a bajnokság, hogy a véletlenre vagy a rossz szerencsére hivatkozzunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: