• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Giggs még egy évig marad



    A walesi legenda, Ryan Giggs egy évvel meghosszabbította szerződését, így a 2010/11-es szezon végéig biztosan a Manchester Unitednél marad.

    Ryan GiggsA technikás szélső már a 36. életévét tapossa, de ez a játékán egyáltalán nem látszik meg. Olyan jól teljesít, hogy nemrég a BBC meg is választotta az év sportemberének.

    Sir Alex Ferguson nagyon örül, hogy Giggs elfogadta az ajánlatot és nem hiszi, hogy a kontraktus lejárta után szögre akasztaná a stoplisát.

    “Ryan megérdemelte, hogy j szerződést kapott. Biztos vagyok benne, hogy még legalább két évig játszani fog. Fantasztikus formában van, úgy játszik, mint karrierje csúcspontján” – mondta Ferguson.

    A Walesi Varázsló eddig több mint 820 alkalommal öltötte magára a United mezét és rengeteg trófeát nyert. A a bajnokságot 11-szer, a BL-t pedig kétszer nyerte meg a Vörös Ördögökkel.

    “Boldog vagyok, hogy még egy évre aláírhattam. Remekül érzem magam a pályán és remélem, sikerül még néhány trófeát nyernem a Manchester Uniteddel” – nyilatkozta Giggs.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: