• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Anelka hosszabbítana a Kékekkel



    A francia sztárcsatár, Nicolas Anelka szeretné 2014-is meghosszabbítani szerződését a Chelsea-vel, majd valamelyik kisebb bajnokságban próbálna szerencsét.

    Nicolas AnelkaA 30 éves játékos jelenlegi kontraktusából már csak 18 hónap van hátra, így a Kékek vezetősége valószínűleg hamarosan megkezdi vele a tárgyalásokat.

    Anelka eddigi karrierje során sehol nem töltött két és fél szezonnál többet, de most minden vágya, hogy a Stamford Bridge-en maradhasson még néhány évig.

    “A jelenlegi szerződésemből, még több mint egy év van hátra, szeretnék még három évre aláírni a Chelsea-hez. Könnyen el tudnám képzelni, hogy 34 éves koromig itt játszom” – mondta a korábbi Bolton-játékos.

    “Ezután sem fejezném a pályafutásomat. Nem is tudom, elmehetnék valamelyik arab országba, mondjuk Katarba vagy Abu-Dzabiba, esetleg szerencsét próbálhatnék az Egyesült Államokban.”

    “Sokszor kritizáltak, amiért gyakran váltogattam a csapataimat, de néha jót tesz a változatosság. Én úgy érzem, jobb játékossá váltam azzal, hogy például a spanyol és török bajnokságot is megjártam.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: