• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Villa leigazolta Collinst



    James Collins az Aston Villában folytatja a pályafutását. A birminghamiek körülbelül 5 millió fontot fizettek érte a West Ham Unitednek.

    James CollinsA walesi válogatott védő egy négy évre szóló szerződést kapott a Villától, miután a klub orvosai mindent rendben találtak nála a vizsgálatok során.

    A 26 éves játékos, aki eddig 28 alkalommal ölthette magára válogatottja mezét, a Cardiff Cityben kezdte a pályafutását, majd 2005-ben igazolt a West Hamhez.

    A 2006/07-es szezonban szerzett nevet magának, amikor Anton Ferdinanddal remek párost alkotva bennmaradáshoz segítették a londoniakat.

    Martin O’Neill mindenképpen szeretett volna egy tapasztalt bekket igazolni Martin Laursen visszavonulása és Zat Knight távozása után.

    “Nagyon örülök, hogy végre minden elrendeződött. Egy fantasztikus keret tagja lettem, már alig várom, hogy elkezdhessem a munkát” – mondta Collins.

    “Élveztem a West Hamnél töltött időt, de úgy érzem, egy magasabb szintre léptem azzal, hogy ide jöttem. Azért jöttem az Aston Villához, hogy jobb játékossá váljak, és eközben segítsek a klubnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: