• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Agüero ügynöke nem tud a United érdeklődéséről



    Sergio Agüero ügynöke semmit nem tud arról, hogy a Manchester United szeretné elcsábítani ügyfelét az Atlético Madridtól.

    Kun AgüeroÚgy tudni, Sir Alex Fergusonék a Cristiano Ronaldo eladásából befolyt pénz egy részét az argentin csodagyerek megszerzésére fordítnák. A fiatal csatárt a vörös mezesek mellett a Chelsea, a Barcelona és az Internazionale is leigazolná.

    A United állítólag egy 44 millió fontos ajánlatra készül, de elképzelhető, hogy ez sem lesz elég, mivel az Atlético elnöke, Enrique Cerezo valamivel többet kért a játékosért az egyik nyilatkozatában.

    Agüero ügynöke, Jose Segui elmondta, hogy semmit nem tud az ügyről és ügyfele szeretne a madridi piros-fehéreknél maradni.

    “Nincs semmiféle információm arról, hogy a Manchester United ajánlatra készülne. Sem velük, sem más klubok képviselőivel nem beszéltem” – mondta Segui.

    “Nem olvastam Cerezo nyilatkozatát, de azt biztosan állíthatom, hogy Sergio nem szeretné elhagyni az Atléticót. Ami az Intert illeti, felőlük sem hallottam semmit és arról sem tudok, hogy az Atlético bárivel is tárgyalt volna.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: