• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger nem zárja ki Adebayor eladását



    Arsene Wenger elárulta, nem félne eladni játékosait egy riválisnak, ezzel újra életre keltette az Emmanuel Adebayorral és a Chelsea-vel kapcsolatos pletykákat.

    Arsene Wenger és Emmanuel AdebayorA francia mester szerint az afrikai csatárra rossz hatással voltak a szurkolók kritikái, melyeket azután kapott, hogy nyáron kis híján az AC Milanhoz igazolt.

    Wenger örülne neki, ha Adebayor az Emirates Stadiumban maradna, de elmondta, ha úgy látja helyesnek, nem fog habozni megválni tőle.

    “Nem szeretnék egyesével kiemelni játékosokat, hogy kit akarunk megtartani és kit nem. Adebayor játékára természetesen továbbra is igényt tartunk” – mondta Wenger.

    “Ha úgy érzem, hogy egy játékosomnak mennie kéne vagy menni szeretne, akkor miért ne adnám el akár egy másik angol élcsapatnak?”

    “Persze ez nem mindennapi dolog, de mindenki jól emlékszik, hogy Ashley Cole tőlünk igazolt a Chelsea-hez és William Gallas a Stamford Bridge-ről érkezett hozzánk. Nem lehet tehát azt mondani, hogy sosem adnánk el játékost egy riválisnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: