• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hodgson szerint két sztár távozhat



    A Fulham mestere, Roy Hodgson szerint elképzelhető, hogy csapata két sztárja, Brede Hangeland és Jimmy Bullard januárban távozik.

    Roy HodgsonA remek formát mutató védőt, Hangelandot és a csapat játékára nagy hatással lévő középályást, Bullardot is szóbahozták más klubokkal a januári átigazolási időszak kezdete előtt.

    A londoni csapat mestere, Hodgson szeretné megtartani legjobbjait és jövő hónapban nem szeretne változtatni a fehérmezesek keretén.

    Azt is elmondta azonban, hogy egy nagy összegű ajánlat esetén kénytelen lenne elengedni játékosait egy nagyobb csapathoz.

    “Nem jelenthetjük ki, hogy Hangeland vagy Bullard nem megy sehová.” – kezdte a mester.

    “Ha azt kérdezik, szeretnénk-e eladni őket, a válasz nem, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy mi a Fulham vagyunk. Vannak nálunk sokkal nagyobb csapatok akiknek sajnos sokkal több pénzük van és olyan magas fizetést adhatnak játékosaiknak, amiről mi nem is álmodhatunk.”

    “Azt tehát nem mondhatom, hogy senki nem fog távozni. Csak reménykedni tudok benne, hogy együtt marad a csapat és a nagyobb klubok más felé keresgélnek majd.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: