• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scolarit sokkolta a kiesés



    A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari nem érti, csapata hogyan eshetett ki a Ligakupából a másodosztályú Burnley ellen.

    A Kékeknél hat állandó kezdő kapott pihenőt, ami meg is látszott a csapat teljesítményén. A londoniak büntetőpárbajban maradtak alul Király Gábor csapatával szemben.

    Didier Drogba szerezte meg a vezetést a Chelsea-nek a 27. percben, de a csereként beállt Ade Akinbiyi 20 perccel a meccs vége előtt egyenlített.

    A végeredmény 1-1 lett és mivel a hosszabbítás sem hozott döntést, következtek a tizenegyesek. A Burnley kapusa, Brian Jensen, azaz a “Bestia” Wayne Bridge és John Obi Mikel büntetőjét is hárította, ezzel továbbjutáshoz segítve csapatát.

    “A játékosok nagyon búcsúzniuk kellett egy kupától. Meg szerették volna nyerni a meccset, de mostantól csak a hétvégi meccsre szabad gondolnunk.” – mondta Scolari.

    “Minden szükséges információnk megvolt a Burnley-ről, hogy nyerjünk, de ugyanaz történt, mint a többi meccsen, sokat hibáztunk a kapu előtt.”

    “Ha jobban koncentráltunk volna a kapu előtt. nyertünk volna. Sok játékost kihagytam a csapatból, de így is könnyedén nyerhettünk volna.”

    “Egy trófeát már biztosan nem nyerünk meg. Ez nem megszokott a számunkra, hiszen mindent meg akarunk nyerni, de el kell fogadnunk, ami történt. Nem vagyok dühös a játékosaimra, ők mindent megpróbáltak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: