• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Giggs: “Erősebbnek kell lennünk!”



    A Manchester United veterán walesi játékosa, Ryan Giggs elmondta gondolatait az Everton elleni 1-1-es döntetlen után.

    A Unitednek sikerült megszereznie a vezetést a Goodison Parkban, de végül a liverpooliak úgy felpörgették a játékot, hogy akár fordíthattak volna is.

    A Vörös Ördögöknek mostanság nem jó ómen, ha Liverpool városába kell látpgatniuk, hiszen legutóbb 2-1-es vereséget szenvedtek a város első számú csapata ellen.

    Giggs nyilatkozatában elárulta, hogy szerinte hol csúszott ki a meccs a manchesteriek kezéből.

    “Ezek a meccsek mindig rangadónak számítanak, így várható, hogy mindenki keményebben próbál szerelni, de ezt tudnunk kellett volna kezelni.” – mondta a “Walesi Varázsló”.

    “Elszomorító volt látni, hogy Ronaldóba akkor is belerúgtak egyet, mikor már a földön volt, de az ilyen belépők hozzá tartoznak a játékhoz.”

    “Úgy érezzük, elvesztettünk két pontot. Senkinek sincs könnyű dolga, ha a Goodisonban kell játszania, de ha lőttünk volna még egy gólt, eldönthettük volna a meccset. Erre azonban nem voltunk képesek.”

    “Elégedett voltam a játékommal az első félidőben. Akkor kellett volna még nagyobb nyomás alá helyezni az ellenfelet. Mindig nehezebb úgy játszani, ha a vezető gól után nem szerzünk még egyet.”

    “Nem voltunk rosszak, de el kell felejtenünk az Evertont és a szerdai, West Ham United elleni meccsre kell készülnünk. Jó, hogy ilyen hamar ismét meccsünk lesz, hiszen így gyorsan kijavíthatjuk a hibát.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: