• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A City és az Everton is megvenné Shaunt



    A Manchester City és az Everton is szeretné megszerezni a Chelsea mellőzött angol válogatott szélsőjét, Sahun Wright-Phillipset.

    Wright-Phillips eddig három különböző mester kezei alatt dolgozott a Stamford Bridge-en, de egyiküknél sem tudott állandó helyet szerezni magának a kezdőben.

    A szélső eddig mindig azt mondta, hogy szeretne a Chelsea-nél maradni és helyet szerezni magának a csapatban, de a hírek szerint 26 évesen észrevett, hogy így elpocsékolja a tehetségét, ezért már ő sem mondana nemet egy jó ajánlatra.

    Nevelőegyesülete, a Manchester City már hosszú ideje próbálja visszacsábítani, ezt Sven-Göran Eriksson is megkísérelte, de nem járt sikerrel. Úgy tudni, a csapat új menedzsere, Mark Hughes kész újra próbálkozni.

    Nem a manchesteriek az egyetlen érdeklődők, az Everton is szívesen látná Wright-Phillipset. David Moyes mindenképp szeretné megerősíteni keretét, hogy ismét legalább az ötödik helyen tudjanak végezni a Stolverkosok.

    A játékosnak a liverpooliaknál lenne esélye arra, hogy az európai porondon maradjon, a Citynek ehhez még meg kell nyernie 1-0-ás hátrányból az FC Midtjylland ellen UEFA-kupa-selejtező visszavágót.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: