• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho: Szükségünk volt egy szünetre!



    Jose Mourinho elmondta, hogy a csapatnak szüksége volt egy szünetre a PSG elleni BL meccs előtt.Mourinho
    A Chelsea nem játszik meccset a PSG elleni BL visszavágó előtt, amely meccs odavágóján 1-1 született.
    Mourinho 3. alkalommal nyerheti meg a sorozatot idén, mivel 2004ben a Porto, 2010ben pedig az Internazionale vezetőedzője volt, és nyert.
    A kékek szerdán 1-0ra nyertek a West Ham ellen, így továbbra is 5 ponttal vezetnek, úgy, hogy 1 meccsel kevesebbet játszottak, mint a 2.helyezett, a Ligakupa döntő miatt.
    “Nem jó dolog, hogy 2 hónapon belül kell játsszunk a Leicesterrel. Nem jó dolog egy olyan csapat számára, amely harcban van a bajnoki címért. Inkább már játszottam volna velük.
    “De jól jött a 2 nap szünet. A fiúk már fáradtak.”
    A Chelsea Matic már játszhat a PSG ellen, eltiltása után. A szerb középpályás várhatóan kezd majd, bokasérülése ellenére, amelyet a Tottenham elleni meccs utáni ünneplésben szedett össze.
    Matic révén a Chelsea a legerősebb csapattal állhat ki, így pedig a legjobb 8 közé juthatnak, 4. alkalommal, 5 éven belül.
    Ivanovic, Fabregas valamint Filipe Luis 1 sárga lapra vannak az eltiltástól, így ha besárgulnak, akkor ki kell majd hagyják a negyeddöntő első meccsét.
    Az első meccs után 5 Chelsea szurkolót tiltottak el, akik rasszista módon léptek fel.
    Souleymane S, a francia-mauritániai áldozat, meghívót kapott a Chelseatől a visszavágóra, viszont ügyvédje szerint túl korai még ez, így visszautasította a meghívást.

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: