• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-25.forduló-Behrangozó!



    A hétközi forduló meccseit kedden és szerdán játsszák, és van köztük számos jó meccs is.premier league

    Arsenal-Leicester
    1es kellene legyen. A Tottenham elleni vereség után az Arsenal mindent meg kell tegyen, hogy valamivel feljebb tudjon kapaszkodni.
    Ehhez ideális ellenfél lehet a Leicester, amely az utolsó, és nincs is valami nagy formában. Az elmúlt fordulóban is kikaptak, és nem hiszem azt, hogy a Spurs elleni vereség annyira megtörte volna őket, hogy most ne tudjanak nyerni.

    Hull-Aston Villa
    Kiesési derbi, amelyen a 16. és a 18.meccsel egymással.
    A Hull tűnik gyengébbnek, viszont segíthet rajtuk a hazai pálya.
    A Villanak valamivel azért jobb csapata van, viszont nem biztos, hogy idegenben ez elő fog jönni.
    Egyik csapat sincsen valami kiugróan nagy formában, és ez igaz a támadókra is, így egy under jónak tűnhet erre a meccsre.

    Sunderland-QPR
    A QPR az ilyen meccseken kellene pontokat hozzon, viszont a Sunderland van annyira erős, főleg hazai pályán, hogy egy pontot mindenképpen otthon tudjon tartani, legalább egy gól nélküli döntetlennel.
    A fekete macskák mellett szól minden, mivel a QPR nemrég maradt edző nélkül, nincsenek is valami nagy formában, és a tabellán elfoglalt helyük sem valami biztató.
    Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy a QPR nem erősödött valami sokat a télen, nem nagyon látok okot arra, miért ne nyerne a Sunderland.

    Liverpool-Tottenham
    A forduló rangadójára az Anfielden kerül sor.
    A jó formában levő Pool fogadja azt a Tottenhamet, amely az előző körben nyerni tudott az Arsenal ellen, Kane duplája révén.
    A Tottenham célja a 4.hely, ami nincs olyan messze a csapattól, ez pedig plusz motivációt adhat nekik.
    A Pool az Everton ellen is jól ment, de a helyzeteik nem mentek be.
    A Tottenham nagy formában van, és ez legalább 1 pontot ér majd nekik az Anfield Roadon.

    Manchester United-Burnley
    Nyernie kell a Unitednak, ha akarja tartani a lépést a Southamptonnal.
    A Burnley nem játszott rossz meccset az elmúlt fordulóban, viszont 2 gólos előnyről sem tudta behúzni a meccset.
    A United ellen sokkal nehezebb dolguk lesz, főleg úgy, hogy a West Ham csapata ellen nem játszottak valami nagy meccset, így most bőven van mit bizonyítani.
    Nyerni fognak a hazaiak, viszont kell feltétlenül leírni a Burnleyt sem.

    Southampton-West Ham
    Érdekes meccs, mivel a 3. játszik egy olyan csapattal, amelynek idén nagyon jól ment a nagyok ellen.
    A Soton most nagyon jól áll, viszont a West Ham ellen a csapatnak nagyon oda kell tennie magát, hogyha nyerni akar, mivel a West Ham nagyon nehéz ellenfél, még idegenben is.
    A szentek az elmúlt meccsen is bizonyították azt, hogy a védelem a csapat legerősebb része, mivel 1-0ra tudtak csak nyerni, úgy, hogy az ellenfél a nem túl erős QPR volt.
    Kiegyenlített lesz ez a mérkőzés, a 0-0 sem elképzelhetetlen.

    Chelsea-Everton
    A jó formában levő Chelsea fogadja hazai pályán azt az Evertont, amely az elmúlt fordulóban gól nélkül húzta ki a Liverpool elleni meccset.
    Az Everton idén nem túlzottan erős, ha tavalyhoz viszonyítjuk, ez pedig kapóra jön most annak a Chelseanek, amely már 7 ponttal vezet a Manchester City ellen.
    A Chelsea hazai pályán nyerni akar, és szerintem ezt hozza is majd, bár intő jelnek azért nem árt tudni azt, hogy nem éppen a legsimábban nyertek az elmúlt körben a 16. Villa ellen.
    A hazai csapat és a bajnokság legjobb góllövője is Diego Costa, aki 17 gólnál tart, viszont január közepe óta nem talált be, így lenne neki is mit törlesztenie most.

    Stoke-Manchester City
    Nehéz feladat vár idegenben a Manchester Cityre, amely az elmúlt körben is csak nehezen tudott otthon tartani 1 pontot a Hull ellen.
    Az elefántcsontparti játékosok nélkül felálló Citynek nehéz dolga lesz, mivel Yaya Toure a csapat egyik legjobbja, a hiányát pedig mindig megérzi a csapat, ahogy ez látható volt eddig is.
    4 meccses nyeretlenségi szériában van jelenleg a címvédő, amelynek köszönhetően a City hátránya már 7 pont. Ez nem tűnhet soknak, viszont a Chelsea az utóbbi időben nemigen botladozik, így nagyon nehéz dolga lesz Pellegrini fiainak, hogyha ezt a hátrányt be akarják majd hozni.
    A Stoke kemény dió, amelyet az elmúlt körben a Newcastle sem tudott legyőzni. Az Arsenal ellen 3al kaptak ki a hazaiak, ezt pedig biztató lehet a Citynek. Sokkalta erősebb a City kerete, ezt pedig most bizonyítania is kell.

    Crystal Palace-Newcastle United
    Különös meccsre van kilátás a Selhurst Parkban, ahol is a Pardew vezette Palace fogadja a korábban Pardew vezette szarkákat.
    A Palace nagyjából ugyanazt a játékerőt képviseli, mint a Newcastle, amelyet viszont Pardew valószínű, hogy tökéletesen ismer, ezért nem lehet meglepő egy váratlan taktika sem, hogy ezáltal zökkentse ki Pardewt.
    Nagyjából bármilyen eredmény várható ezen a meccsen, viszont Pardew és a hazai pálya miatt a londoniakat érzem esélyesebbnek.

    WBA-Swansea
    A forduló zárómeccsén a West Brom próbálja meg legyőzni hazai pályán a Swanseat.
    Van esélyük is erre, a hazai pálya előnye miatt, viszont a Swansea játékosállománya révén van előnyben.
    A WBA célja a bennmaradás, ami eddig össze is jöhet nekik, mivel a 15.helyen állnak, úgy, hogy a 18. Hull 3 pontra van tőlük. A West Bromot a leginkább védekező stílusáról híres Tony Pulis irányítja, így nem kell túl sokat várni a csapattól, már ami a góllövést illeti.
    A Swansea 28 gólt lőtt eddig, ami nem valami sok, ha azt nézzük, hogy a Chelsea már 54nél tart.
    X2 várható erre a meccsre, viszont nem érdemes túl sok gólra számítani.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Európa-liga, Forduló, Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: