• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az Arsenal ajánlatot készül tenni Smallingra!



    Az ágyúsok újra érdeklődnek az angol védő iránt, mivel januárban Wenger meg akarja erősíteni a hátsó szekciót.Smalling
    A londoniak már a nyáron is gondolkodtak a játékos leigazolásán, viszont végül nem tettek ajánlatot, annak ellenére, hogy Thomas Vermaelen a Barcelonaba igazolt.
    Smalling, akinek 2016ban jár le a szerződése, 10 millió font körüli összegért távozhat, ha Louis van Gaal el akarja adni őt.
    Az ágyúsok gond nélkül állnák a játékos jelenlegi 52 ezer fontos heti fizetését, mivel Wengert lenyűgözte Smalling sokoldalúsága.
    Az egykori Fulham játékos játszhat középen, de a jobb szélen is, ami jól jöhet a csapatnak, amely januárban mindenképpen meg akarja erősíteni a sérülések által megtizedelt szekciót.
    Nacho Monreal és Mathieu Debuchy is lehet, hogy 3 hónapig hiányozhat, és Wenger pénteken elmondta azt, hogy nagyon nehéz lett volna a nyáron találni valakit a helyükre.
    A sérülések miatt a Southamptontól igazolt, 19 éves Calum Chambers rendszeres kezdő, és a korábban még ki nem próbált jobbszélső, Hector Bellerin is lehetőséget kap.
    A United augusztusban még hosszabbítani akart Smallinggal, viszont az Arsenal érdeklődése miatt még gondolkodnak ezen, lévén, hogy Smalling csak Phil Jones, Jonny Evans és Marcos Rojo mögött áll a választási sorrendben.
    Az Arsenal érdeklődése beleillik a csapat jelenlegi stratégiájába, mivel az ágyúsok a nyáron leigazolták a fiatal angol Chamberst 16 millió fontért, valamint a Unitedos Danny Welbecket.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: