• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Neville: A United még 100 millió fontot kellene költsön!



    Az egykori MU védő, Phil Neville szerint a következő átigazolási időszakban is kellene folytassa a United a költekezést, hogy a bajnoki címért harcolhasson.Phil-Neville-Manchester-United_3145160
    A csapat a 7.helyen végzett tavaly, és most már Louis van Gaal vezeti a csapatot David Moyes helyett. A nyáron 150 millió font felett költött a csapat, így érkezett Angel di Maria, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo, Daley Blind, és kölcsönbe Radamel Falcao.
    Egy középvédő hiányzik viszont a listából, ami gondot jelent a Unitednál. Ezt Chris Smallinggal, Phil Jonessal valamint Jonny Evanssel próbálták megoldani, viszont rossz formájuk és sérüléseik miatt lehetőséghez jutott az ifi Tyler Blackett is.
    Neville szerint viszont a legnagyobb probléma megoldásra vár még.
    “Tudom, hogy a United 150 millió font fölött költött,mondta a BBC Radio 5 live-nak.
    “Úgy gondolom, hogy még 2 hasonló átigazolási időszakra lenne szükség, amikor legalább 100 millió fontot költenek, hogy a bajnoki címre gondolhassanak.
    “Sok kulcspozíció van, ami nincs még megoldva. A középvédő egy központi probléma, de a középpálya közepére is kell még ember.
    “Nem volt eladó világszínvonalú védő idén nyáron. A következő 2 átigazolási időszakban a United ezt kell megoldja.”
    Neville elmondta azt is, hogy támogatja az angol válogatott Jonest és Smallingot is.
    “Biztos, hogy Chris Smalling jó lesz, és megbízok Phil Jonesban is. Sok külföldi játékos jött, nem csak az angol játékosok között kell válogatni.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: