• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: A legnagyobb bánatom az, hogy nem igazoltam le Ronaldot!



    Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger elmondta, hogy a legnagyobb bánata az, hogy 2003ban nem igazolta le Cristiano Ronaldot.Cristiano Ronaldo
    Ronaldo 12.3 millió fontért igazolt a Sportingtól a Unitedba, 18 évesen, és az Old Trafford egyik legnagyobb játékosa lett, majd 6 nagyszerű szezont töltött a csapatnál, Sir Alex Ferguson vezetése alatt.
    Wenger elmondta, hogy közel állt az Arsenalhoz, viszont nem tudta leigazolni végül azt a játékost, aki 117 gólt szerzett a Unitednál, és 8 trófeát nyert, mielőtt rekordot jelentő 80 millió fontért igazolt volna 2009ben a Real Madridba.
    “A legnagyobb bánatom: Nagyon közel álltam ahhoz, hogy leigazoljam Cristiano Ronaldot,”mondta Wenger a szponzorok kérdésére válaszolva, csütörtökön.
    “Nem szereztem meg, és a Manchester Unitedba igazolt. Ez még ma is fáj.”
    Wenger elmondta, hogy nagyon közel állt Didier Drogba leigazolásához is, amikor az elefántcsontparti még viszonylag ismeretlenként a Le Mans csapatában játszott.
    Drogba azután a Guingampba igazolt, majd a Marseillebe, a Chelsea előtt, ahol is kulcsjátékos lett, és tevékeny részese a csapat sikerének.
    “2 indok miatt akartam volna Drogba menedzsere lenni. Először is azért, mert felfedeztem őt, amikor még a Le Mansban játszott, nem is az első osztályban. Tudtam, hogy jó játékos, de én kihagytam.Másodszor pedig amiatt, mert a nagy meccseken sok fájdalmat okozott, ez pedig elkerülhető lett volna.”

    Forrás.www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: