• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az Arsenal közel áll Chambers leigazolásához!



    Az Arsenal közel áll ahhoz, hogy leigazolja a szentek védőjét, Callum Chamberst, 16 millió fontért.Koeman
    Az angol U21es védő már orvosin van az Arsenalnál, és a csapat második jobb bekkje lehet, miután már leigazolták Mathieu Debuchyt.
    Chambers középen is játszhat, így több opciót is adhat Arsene Wengernek Bacary Sagna távozása, valamint Thomas Vermaelen lehetséges MU-ba igazolása után.
    Ha az igazolás összejön, akkor a 19 éves játékos, aki a kezdő tagja volt a Southamptonnál, lesz a következő, aki távozik a szentektől.
    Rickie Lambert, Adam Lallana, Luke Shaw, valamint a menedzser, Mauricio Pochettino távoztak már, és várhatóan Dejan Lovren a Poolba igazol.
    A szentek új menedzsere, Ronald Koeman ezt mondta a Sky Sports Newsnak a Bournemouth után barátságos meccs után:
    “Lovren azt mondta, hogy nincs olyan formában, hogy játsszon, viszont van valami e mögött. Várnunk kell.
    “Sok mindent várok el. Ismerem a nagyok lehetőségeit Angliában, és tudom azt, hogy a Southamptonnak jó szezonja volt, így normális az, hogy elveszít pár játékost.”
    Morgan Scheneiderlint a Pochettino által irányított Spurssel hozták kapcsolatba:”Ő csak szombaton kezd edzeni, és kell majd beszéljünk egymással.”
    Több játékos érkezett már, de Koeman újra elismerte azt, hogy érdeklődnek az Aston Villa középvédője, Ron Vlaar iránt, bár több más célpontjuk is van.
    A Celtic angol kapusát, Fraser Forstert is kapcsolatba hozták a csapattal. Ezt mondta Koeman:”Nem mondok konkrét neveket.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: