• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fabregas: Wenger és én beszéltünk korábban a visszatérésről!



    A középpályás beszélt Wengerrel a nyáron, hogy visszamenjen az ágyúsokhoz, viszont a francia elmondta, hogy már megvannak az emberei erre a posztra.
    FabregasAz ágyúsok egykori kapitánya 2011ben ment a Barcelonahoz, de nem tudott állandó kulcsjátékos lenni, ezért pedig átigazolt a Chelseahez, kedden.
    Az Arsenalnak opciója lett volna rá, viszont a spanyol játékos visszatérésének útjába állt az, hogy Mesut Özil az ő helyén játszik.
    “Az Arsenal volt az első opcióm, viszont Wenger elmondta, hogy van már játékosa, aki ott játszik, ahol én.
    “Nagyon jó ajánlatokat kaptam más csapatoktól, de én a Premier Leaguebe akartam jönni. Beszéltem Jose Mourinhoval is, és ő azt mondta, hogy akar engem, és meggyőzött erről. Nagyon boldog vagyok emiatt.”
    Fabregas csere volt a spanyolok Hollandia elleni meccsén, ahol 5-1re kaptak ki, pénteken. A csapat most megpróbál javítani.
    “Nemzeti csapat vagyunk, és tudjuk mit kell játsszunk. Nyerni tudunk máshogy is. Nem mondom azt, hogy le kell cserélni a játékosokat, de erősebbek kell legyünk a támadásokban.
    “Ez a csapat meg tudja ezt valósítani. Nem látom miért ne játszhatnánk jól Chile ellen, és miért ne adhatnánk nekik futball leckét.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Válogatott, VB/EB

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: