• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Liverpool kész meghallgatni az ajánlatokat Aggerért!



    Brendan Rodgers eladná a dán védőt, aki iránt a Napoli érdeklődik, de várhatóan legalább 15 millióra kér érte.
    AggerA csapat kész eladni a védőt, aki csak másodlagos szerepet játszott Mamadou Sakho és Martin Skrtel mögött az idei szezonban.
    A Napoli vezeti a védőért versengők listáját. Rafa Benitez ismeri a játékost, mivel ő hozta a csapathoz még 2006ban, amikor az Anfielden dolgozott.
    A Serie-A-ban 3. lett a Napoli, aki már tárgyalt a védő ügynökével, Per Steffensennel, miután a dán válogatott védő elmondta, hogy dühös a jelenlegi helyzete miatt.
    Agger elmondta, hogy nem tetszik neki az, hogy csak 3. számú opció, és dühös amiatt mert Brendan Rodgers nem játszatja őt. Leginkább az dühítette, hogy a kulcsmeccseken nem kapott esélyt, mint például a Chelsea vagy a Manchester City ellen.
    A kevés játéklehetőség miatt valamivel könnyebb megszerezni őt.A Bröndby sztárját kapcsolatba hozták a múlt év augusztusában a Barcelonaval is, bár akkor a Liverpool visszautasította az ajánlatot.
    Idén viszont csak 16 meccset kapott, miután Rodgers leginkább Sakhot és Skrtelt játszatta a védelem közepén. Kolo Toure is fontosabb szerepet játszott idén, így várhatóan Agger távozni fog.
    2006ban 7 millió körüli összegért jött a csapathoz, most viszont nagy profittal akarnak túladni rajta. 14 millió körül árra lehet számítani, és a Napoli a legesélyesebb arra, hogy leigazolja.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: