• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rodgers támogatja Gerrard újra formába kerülését!



    A Liverpool menedzsere nem fél attól, hogy Gerrad hibája, amely révén Demba Ba gólt szerzett, határozta volna meg az ő egész szezonját.
    GerrardGerrard nagyon közel állt a bajnoki címhez az idei szezonban, miután több, mint 600 meccsen szerepelt.
    Rodgers csapata az élre került, viszont 2-0-ra kaptak ki a Chelseatől az elmúlt hónapban-ezen a meccsen Gerrard elcsúszása után szerzett gólt Demba Ba-ezután pedig a Manchester City vette át a vezetést, hogy múlt vasárnap aztán bajnok legyen.
    A Liverpool kapitányának hibáját az ellenfél szurkolók is gúnyolták, de Rodgers nem fél attól, hogy a 33 éves játékos hibája után nagyon visszaesne.
    “Nem aggódok Steven miatt.
    “Úgy gondolom, hogy tovább lép, főleg úgy, hogy briliáns szezonja volt, és nagyon igazságtalan lenne az, ha ez határozná meg a szezonját.
    “Történhetett volna ez a 3.meccsen is, vagy a 4.en, de akkor se határozta volna meg a szezonunkat. Nem emiatt nem lettünk bajnokok.
    “Ő nagyon lelkiismeretes, és szereti a csapatot. Nagyon kemény saját magával, és kritikus, de el kell azt ismerni, hogy most igazán beleszólhattunk a bajnoki címért vívott harcba, és emiatt lesz jobb a következő szezonban.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: