• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pellegrini: Folytatjuk a harcot a bajnoki címért!



    Manuel Pellegrini megígérte azt, hogy annak ellenére is folytatják a harcot a bajnoki címért, hogy kikaptak 3-2-re a Liverpooltól, vasárnap.

    PellegriniA chilei csapata 2 gólos hátrányból is felállt, viszont Vincent Kompany hibája révén újabb gólt szerzett Philippe Coutinho, így a Liverpool nyerni tudott, és már 7 pont az előnyük a City előtt.
    A Citynek 2 meccsel kevesebbe van, és Pellegrini elmondta, hogy még mindig lehetnek bajnokok.
    “Ahogy mondtam a meccs előtt is, nem ez jelenti a véget.
    “A Liverpoolnak még 4 meccse van. Ha megnyernek egyhuzamban 13 vagy 14 meccset, akkor lehet, hogy meg is érdemlik a bajnoki címet, de mi is a végéig harcolunk.
    “Szerdán a Sunderland ellen játszunk elhalasztott meccsen, és csak 1 pontra leszünk tőlük, hogyha mindkét elhalasztott meccsünket megnyerjük, és a Liverpool is játszik még a Chelseavel.
    Raheem Sterling valamint Martin Skrtel 1.félidői góljai révén egy hegyet kellett megmásszon a City. David Silva csökkentette a hátrányt, majd Glen Johnson megpattanó lövését nem tudta fogni Simon Mignolet.
    Ekkor úgy látszott, hogy a City egy nagyon fontos győzelem felé tart, és Pellegrini is elmondta, hogy ekkor ő is egy győzelemre számított.
    “Persze, hogy nyernünk kellett volna, mivel jól játszottunk.
    “Nem csak a 2.félidőben, de az 1.félidő utolsó 15-20 percében is voltak tiszta helyzeteink, de nem találtunk be.
    “A 2.félidőben kiegyenlítettünk, és akkor is voltak helyzeteink. De végül a Liverpool tudott nyerni, mert kihasználta az egyik hibánkat.”

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: