• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-33.forduló-Beharangozó!



    A 33.fordulóban számos jó meccsre várhatunk, rangban viszont talán az Everton-Arsenal emelkedik ki innen.
    313px-Premiership_trophy
    Manchester City-Southampton
    A Sotonnak jó csapata van, viszont ha a City bajnok akar lenni a szezon végén, akkor ezt a meccset mindenképpen be kell majd húznia. A Citynek 5 pont a lemaradása, viszont 2 meccsel kevesebbet játszott, így sok hibára nincs lehetőségük.
    A City, ha szűken is, de nyerni fog otthon, és továbbra is harcol a Pool-Chelsea párossal a bajnoki aranyért.

    Aston Villa-Fulham
    A Fulham Magathhal sem feltétlenül megy sokkal jobban, bár egy nyári átalakítás után nem lennék meglepve, ha simán vissza tudnának jutni a londoniak.
    Nincsenek sokkal lemaradva, viszont a formájuk elég siralmas.
    Most a Benteke nélküli Villahoz látogatnak, ahol 1 pontnál többet nem adok nekik.Inkább a hazai pályán levő csapatot tartom az esélyesebbnek, és szerintem, ha szűken is, nyerni fognak.

    Cardiff-Crystal Palace

    Kiesési rangadó lesz ez, bár a Palace meglepetésgyőzelme után nem áll annyira rosszul azért.
    Múlt heti X-e után a Cardiff már a 18., viszont annyira nem meggyőzőek most sem. 3 ponttal vannak csak lemaradva, viszont a probléma az, hogy formailag nem éppen a legfényesebbek.
    A Palacet viszont a Chelsea elleni siker felpörgeti, és idegenben legalább 1 pontot el akarnak majd hozni, és szerintem el is fognak. Egy X2-es tipp elég szépen fizethet azért erre a meccsre.

    Hull-Swansea
    Jó meccsre számíthatunk itt, mivel a Hull csúszik vissza, de hazai pályán erős, míg a hattyúk az utóbbi időben talán egy fokkal jobbak.
    Williams is elmondta, hogy nem csak arra koncentrálnak, hogy meglegyen a 40 pont, hanem arra, hogy a lehető legtöbb meccset megnyerjék.
    Gólokban gazdag találkozót várok, ahol első látásra az X sem tűnik olyan valószínűtlen opciónak.

    Newcastle-Manchester United
    A szarkák utolsó 5 meccsükből 3at vesztettek el, és most az a MU jön, aki nem annyira rossz mostanság, bár jön egy utolsó lehetőségnek is látszó BL meccs, ahol nem feltétlenül esélytelenek, bár az Allianzban nem lesz könnyű dolguk.
    A szarkák rossz formáját viszont kihasználják szerintem, és nyerni fognak, hogy legalább egy EL helyet elkapjon, bár ez se feltétlenül tenné boldoggá a United szurkolókat egy meglehetősen kiábrándító szezon után.

    Norwich-WBA
    Kiesési rangadó ez is, lévén, hogy a 15. fogadja a 17.et. Geráék nem feltétlenül esélyesek, és nincsenek is olyan nagy lendületben, hogy azt lehessen mondani rájuk, hogy mindenképpen van keresnivalójuk a kanárik otthonában.
    A Norwich 3 góllal kapott ki a Swanseatól, így nem a legjobb állapotban várhatjuk ezt a meglehetősen fontos meccset. A West Brom valamivel jobban áll, ha az utolsó 5 meccset nézzük, viszont ebből messzemenőleg nem érdemes kiindulni.
    Talán egy X2 jónak nézhet ki ide, de egyik csapat sem éppen a legkiszámíthatóbb, így bármi lehet itt.

    Chelsea-Stoke
    A Stoke nagyon jó formában van mostanság, és Hughest is nagyon dicsérik az utóbbi időben, hogy milyen jól összerakta a csapatot. Kellett azért ehhez egy olyan Begovic is, aki ihletett formában véd.
    A Chelsea a PSG-től kapott egy 3-1-es pofont a BL-ben, a bajnokságban sem éppen a legmeggyőzőbbek mostanság, így nem tennék feltétlenül nagy összeget arra, hogy Mou csapata nyerni fog, hazai pálya ide vagy oda.
    Aki kockáztatni akar, az megpróbálhat egy vendég pontszerzést, ami nem is tűnne feltétlenül annyira nagyon értelmetlennek, mint ahogy elsőre gondolnánk. Az online irodák által erre a tippre adott 3.75 megér egy kis pénzt, főleg úgy, hogy a Chelseare adott 1,28at alapból nem tartom olyan megfelelő szorzónak a múltból kiindulva sem.

    Everton-Arsenal
    A kiesési meccsek után végre egy rangosabb meccs is a fordulóban. Mindkét csapat számára nagyon fontos meccs lesz ez:az Everton ha nyer, elkaphatja az ágyúsokat, viszont ha a londoniak nyernek, akkor nyugodtabban várhatják a finálét.
    Mindkét oldalon elég sok a hiányzó, viszont az Arsenal listája tűnik hosszabbnak, és ami problémásabb, a súlyosabbnak is.
    Az Evertonnál játszhat Lukaku is, aki idén elég szépen termel.
    Elég kiegyensúlyozott meccsre van kilátás, viszont a hazai pálya és a jó forma miatt egy hajszállal jobbnak érzem most Roberto Martinez csapatát, mint az ágyúsokat, akik az utóbbi időben elég szépen kapták a pofonokat.

    West Ham-Liverpool
    A Liverpool újra a bajnoki címért harcol, és minden egyes meccsét úgy kell felfogja, mintha az a bajnoki döntő lenne.
    A City 5 pontra van tőlük, de 2 meccsel kevesebbet játszottak Dzekoék, így a Pool csak akkor előzi be őket, hogyha Pellegriniék nem húzzák be mindkét találkozót.
    Kell viszont az is, hogy a Pool nyerjen a West Ham ellen, ami kemény feladatnak néz ki, mivel a kalapácsosok megnyerték legutóbbi 2 meccsüket, és hazai pályán nem adják könnyen meg magukat.
    A Pool támadósora viszont kirobbanó formában van, és ezen a meccsen is várható az, hogy nem kegyelmeznek.
    Nyerni fog a Pool, hogy így folytassa harcát a bajnoki címért, amit még nem sikerült megnyernie, mióta Premier Leaguenek hívják az angol élvonalat.

    Tottenham-Sunderland
    Érdekes meccs lesz ez is hétfő este, mivel 2 totál ellentétes célú csapat találkozik egymással a White Hart Lane gyepén.
    A Spurs célja legalább a 4.hely volt idén, de ez elég sanszos, hogy nem jön már össze nekik, így megint csak az EL-be mennek, viszont ez az angol csapatokat ritkán hozza csak lázba. Ez a hely meglesz nekik, aztán jövőre próbálkozhatnak megint a 4.hellyel. Nagy összeget költöttek a nyáron, viszont AVB-vel a padon nem voltak valami meggyőzőek, bár az is egy elég fontos szempont, hogy a legnagyobb gólvágóját még mindig keresi a csapat Bale távozása után.
    A Spurs számára tehát ez a szezon minden volt, csak nem sikeres.
    A Sunderland számára egy EL hely meglehet a szezon végén, viszont a bennmaradással még problémák lehetnek, főleg úgy, hogy 4 pontra van tőlük a 17. West Brom gárdája. Utolsó 5 meccsükön 1 pontot csíptek csak el, ami nagyon kevés. 2 meccsel kevesebbjük van, de ez nem hiszem, hogy túl sokat segítene rajtuk, mivel a játék az, ami a problémákat okozza inkább. A védelem, meg a támadórész sem olyan rossz, de együtt nem nagyon működik ez.
    A Tottenham nyerni fog hazai pályán, de a BL szempontjából ez már nem oszt, nem szoroz.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Egyéb kupák, Európa-liga, Premier Liga (élvonal), Sérülés, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: