• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-29.forduló-Beharangozó!



    A 29.forduló megint csonka forduló lesz csak, lévén, hogy ezen a hétvégén az FA-Kupában is lesznek meccsek.313px-Premiership_trophy

    WBA-Manchester United
    A MU mindent meg fog tenni azért, hogy a lehető legfeljebb végezzen a bajnoki tabellán. A csapatnak minden esélye meg is van arra, hogy egy EL helyet megfogjon, bár meglehetősen sok válogatottba adott játékost a United, ami hátrányt jelenthet, a fáradtság miatt.
    A WBA mindig képes meglepetést okozni, és most is erre készülnek, mivel nagy szükségük van minden egyes pontra, mivel csak a 17.helyen állnak.

    Cardiff-Fulham
    X2. A Fulham nem feltétlenül annyira rossz, mint amennyire azt a helye mutatná, és Magathhal a padon most képesek is lehetnek bennmaradni.
    Solskajerral a padon se megy a walesieknek, akik most a pont mögöttük levő csapatot fogadják.
    A londoniak mindent meg akarnak tenni azért, hogy elmozduljanak a 20.helyről, és most szerintem el is fognak.

    Crystal Palace-Southampton
    A Palace nem rossz teljesítményt mutat Pulissal a padon, és most is esélyesek legalább 1 pontra annak ellenére is, hogy a szentek nem rosszak. A vendégek utolsó 2 meccsükön nem nyertek, így valamelyest bennük lehet egy visszavágási vágy, viszont Pulist ismervén, nem kell sok jóra számítani ezen a meccsen.

    Norwich-Stoke
    Tipikus kevés gólos meccsnek néz ez ki. A Stoke alapból nem játszik sok gólos meccset, és egy olyan Norwichhoz látogat el most a csapat, amely szintén nem a gólszerzésben jeleskedik.
    Hajtós meccs lesz ez, talán a Norwich egy hajszállal erősebb.

    Chelsea-Tottenham
    A Chelsea és a Tottenham meccse néz ki ennek a fordulónak a legjobb meccsének, lévén, hogy a Spurs jó formában van, míg a Chelsea csapata az 1.helyről várja ezt a fordulót, és ott is marad majd, mivel az Arsenal és a City is az FA-Kupában játszanak most.
    A Chelseat érzem erősebbnek, és a hazai pálya is őket segíti. Mourinho taktikája érdekes lehet, bár hazai pályán nem állhat be védekezni a Chelsea. Annyira van azért jó a Spurs is, hogy 1 gólt szerezzen, de szerintem a Chelsea fog nyerni itt, egy legalább 3 gólos meccsen.

    Az Arsenal-Swansea, Newcastle-Everton meccsek március 25.én, míg a West Ham-Hull, Liverpool-Sunderland meccsek március 26.án lesznek lejátszva. A Manchester City-Aston Villa meccs új időpontját még nem tűzték ki.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: