• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pellegrini: A City nagyobb, mint a United!



    A chilei, akinek csapata még 4 sorozatban is benn van,szerint csapatának kerete sokkal jobb, mint városi riválisáé.Pellegrini
    A chilei csapata 4 sorozatban edződik, és a BL nyolcaddöntőben a Barcelonaval találkozik, hogy esetlegesen így folytassa a harcát a 4 kupáért.
    David Moyes csapatának viszont nem sok esélye van a címvédésre, és már kiesett minden hazai kupából is, és jelenleg a legjobb 4-be kerülésért harcol.
    Pellegrini elismerte a United múltbeli sikereit, de biztos abban, hogy a csapata jobban be tudja most osztani az erejét, és erősebb, mint városi riválisa.
    Arról kérdezték, hogy megelőzték e már a vörös ördögöket:” A City a nagyobb csapat most, de nem szabad elfelejteni az elmúlt éveket.”
    “Ha csak ezt a szezont nézzük, akkor Manchester mi vagyunk, de nem szabad azt elfelejteni, hogy mit mutatott a United az elmúlt években.
    “Az a célunk, hogy trófeák által növekedjünk-nem csak nemzeti, de nemzetközi szinten.
    “Négy trófeáért harcolunk idén, de nyugodtak kell legyünk, és nem cserélhetjük le a csapatunkat egyik napról a másikra.
    “Meg kell tartsuk a filozófiánkat, de időre van szükségünk még.”
    Pellegrini elismerte azt viszont, hogy Sergio Agüero kihagyja a kedd esti, Barcelona ellen meccset, viszont Fernandinho visszatérhet.
    “Fernandinhonak van esélye a játékra. A keretben van, és edzeni is tudott, Sergio viszont még a keretben sincs.
    “Biztos vagyok viszont abban, hogy a szurkolók élvezni fogják ezt a meccset. Úgy gondolom, hogy az egész szezont élvezték, és megpróbálunk továbbra is így játszani.




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Egyéb kupák, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: