• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nasri 8 hétig nem játszhat sérülés miatt!



    A 26 éves játékos térd ínszalag sérülést szenvedett a Newcastle elleni,2-0-ra megnyert meccsen, és 2 hónapig nem játszhat majd.Nasri
    A francia ezt írta Twitteren:”Mindenkinek köszönöm a szép szavakat, és a támogatást. Talán jó hír az viszont, hogy 8 hétig leszek távol.”
    Nasri a Mapou Yanga-Mbiwaval való ütközés után sérült meg, és Manuel Pellegrini is elismerte azt, hogy komoly a sérülés, amely miatt piros lapot kellett volna kapjon a Newcastle védője.
    “Nagyon komoly sérülés ez, és úgy gondolom, hogy nagyon tisztességtelen volt a Newcastle játékosa, aki egyből pirosat kellett volna kapjon. Nem értem miért nem állították ki őt,”mondta a riportereknek.
    “Samir Nasrinak térd ínszalag sérülése van, és meglátjuk, hogy mennyire komoly ez.Úgy gondolom, hogy súlyos a sérülése.”
    A City 2-0-ra nyert Edin Dzeko és Alvaro Negredo góljaival, és ezzel a győzelemmel az élre állt.
    A meccs ezen kívül sem volt eseménytelen, mivel a Newcastle gólját les címén érvénytelenítették. Alan Pardew ezután Manuel Pellegrinihez intézett bizonyos megjegyzéseket, ami miatt később elnézést kért a chileitől.
    A sérülés rosszul jöhet a jelenlegi listavezetőnek, mivel Nasri a keret egyetlen olyan tagja, aki a City eddigi összes bajnokiján szerepet kapott.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: