• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Sherwood örül annak, hogy a Tottenham végre nyert otthon a Stoke ellen!



    Az új Spurs vezetőedző már alig várja a MU és az Arsenal elleni meccseket, miután megszerezte október óta az első győzelmet a White Hart Lanen.Sherwood
    Roberto Soldado a 37.percben juttatta előnyhöz a csapatot, ami után Mouse Dembele és Aaron Lennon biztosította be Sherwood első otthoni győzelmét.
    A 44 éves vezetőedző 5 cserét hajtott végre a West Brom elleni kezdőhöz képest, és el volt ragadtatva az eredménytől.
    “Nagyszerűek voltunk a kezdettől egészen a végéig, és nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével,”mondta a Sky Sportsnak.
    “Nagyszerű, hogy a csapat ilyen jól játszott, nyert, sőt, a győzelem még nagyobb arányú is lehetett volna. Mindenki nagyon boldog most.
    “Minden a győzelemről szól. Nem minden helyzetünket lőttük be, de elég gólt szereztünk. Nagyon fontos volt az, hogy otthon nyerjünk, mivel már október óta nem sikerült ez, így jó volt az, hogy végre sikerült visszatalálni a helyes útra.
    “Jó volt a teljesítményünk, és megszereztük a 3 pontot, de tudjuk azt, hogy lesznek nehezebb meccseink is, és mindannyian várjuk már a következő 2 meccset, amikor is a nagy fiúk jönnek hozzánk.”
    A Tottenham a Manchester Uniteddal találkozik szerdán, majd az Arsenalhoz utazik január 4.én az FA Kupa 3. fordulójában.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: